Marţi, 19 martie 2024 - 7:18:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ipocrizie de Dâmboviţa


22 decembrie 2012

Crăciunul se apropie cu paşi repezi. De fapt, nu se apropie că tocmai ce a venit. Suntem asaltaţi de tot felul de concursuri, de tot felul de moşi crăciuni, de tot felul de aranjamente festive... De multe ori, în goana după cadoul perfect nu avem timp să ne gândim la cei care nu ştiu ce este acela un cadou, la cei care nu au învăţat ce înseamnă Crăciun sau mai bine spus ce înseamnă Spiritul Crăciunului.

Şi totuşi, sunt oameni care pozează în mari milostivi, care lansează campanii pentru ajutorarea semenilor loviţi de soartă, dar care nu au timp să se uite în jurul lor.

Aşa se întâmplă la o firmă importantă din oraş, unde salariaţii nu au mai fost plătiţi de trei luni. Oamenii au copii, familii, nepoţi... Şeful firmei colectează ajutoare pentru copiii săraci, dar nu se gândeşte că şi micuţii angajaţilor sunt cam în aceeaşi situaţie. Nici copiii propriilor salariaţi nu vor avea brad şi cadouri, dar pentru ei nimeni nu s-a gândit să adune ajutoare. Mai mult există un concurs cu un sac de cadouri, dar nici acesta nu este menit angajaţilor din ograda proprie.

Şi atunci stau şi mă întreb, cât timp ne vom mai lăsa păcăliţi de astfel de oameni? De personaje de carton, care pozează în cavalerii dreptăţii, dar care în realitate sunt nişte nimicuri? Când vom învăţa să refuzăm să ne apropiem de astfel de indivizi şi să preferăm liniştea noastră simplă?

Oricum... tuturor vă doresc un Crăciun de poveste!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro