Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:06:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce-ai făcut Bobita?? Sau ca la Ploieşti


19 septembrie 2022

Zilele trecute s-a terminat  procesul pe care un personaj local l-a intentat publicaţiei Ştiri Actuale acum peste un an şi jumătate.

Pe scurt : personajul cu pricina ,mare antrenor ,manager,politicienii analist sportiv la o televiziune cheamă în instanta publicaţia sus-menţionata pe motiv ca i-ar fi afectat imaginea prin articolele publicate .

Articolele respective nu făceau decât sa reproducă ceea ce personajul principal afirma public în media şi anume ca domnia sa ocupa în cadrul clubului municipiul Ploieşti postul de consilier al directorului, post ce după cum s-a constatat nu a existat şi nu exista în organigrama .

Faptul ca nea' " consilierul " apare la diferite televiziuni locale şi centrale unde îşi declina aceasta funcţie, faptul ca însuşi primarul municipiului Ploieşti intr-o intervenţie la un post TV local susţine ca postul  pe care "il consiglierre" il ocupa de fapt în cadrul csm este unul de antrenor nu a contat.

Pierzand la fond, domnul respectiv face apel şi bineînţeles pierde şi aici dar probabil nu este suficient.

Va urma un proces la Haga la NATO,la Putin şi ultima cale de atac la tribunalul intergalactic.

Ca a fost "ingropat" de însuşi martorii pe care i-a adus ,angajaţi csm ce au declarat ca nu a existat şi nu exista la club postul cu pricina nu are relevanta pt Messia de la CSM. Dl. antrenor al unei grupe de copii inexistente în cadrul csm care îşi flutura peste tot marea sa realizare în viata,licenta pro de antrenor dar încă mai cauta diploma de facultate în ultimii 10 ani are nişte performante răsunătoare din punct de vedere profesional şi anume:

- 6 luni la Sportul Snagov ,după care gruparea se desfiinţează.
- un retur la Timişoara unde preia echipa în liga a2-a şi o " promoveaza" in liga a 3-a.

Cea mai lunga şi prolifica activitate o are la Pro Arena unde este invitat săptămânal şi unde are şi cele mai reuşite realizări personale.

Marele of al respectivului rămâne imposibilitatea de a ajunge la conducerea clubului Petrolul desi a încercat prin orice mijloace şi un merit important pe lângă galeria lupilor il au şi cei din conducerea clubului.  Dacă as fi comentator sportiv povestea pe scurt ar suna cam asa:

Stadion csm Ploieşti timp excelent Piticule,ai legatura!  Buna ziua stimati ascultatori de la Ploieşti azi transmitem meciul dintre vivi şi ştiri actuale pe scurt SA . Vivi are lovitura de începere şi întra prin alunecare la Ştefan (fost director csm) ,il controlează la glezne, Ştefan da o diagonala spre primar care solicita schimbare. Întra Mel (fost director csm) care încearcă sa deschidă jocul,dar vivi o placheaza în preajma careului şi primarul face iar schimbare. Iese Mel întra Don şi jocul capata valente defensive. Don da o pasa către SA  neluat în seama nişte 544 ,SA pasa către primar dar şi acesta nu vede nişte 544 şi arbitrul fluiera sfârşitul partidei.

A fost un meci interesant doamnelor şi domnilor atmosfera încinsă presărată pe alocuri cu durităţi şi ameninţări, dar noua ni se rupe deoarece legea este una singură pentru toţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro