Miercuri, 8 mai 2024 - 9:03:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jandarmii şi plăcerea de a discrimina


27 mai 2013

Weekendul care tocmai s-a încheiat ploieştenii au sărbătorit Zilele Ploieştiului. Nu voi vorbi aici despre organizare, vipuri participante la concerte sau evenimente desfăşurate prin oraş cu acest prilej...Vă voi vorbi despre comportamentul jandarmilor care şi-au depăşit atribuţiile îngrădind accesul reporterului Stiri Actuale în zona scenei pentru a realiza materialele de presă pe care i le solicitase conducerea ziarului.

Dacă ar fi fos doar un incident izolat aş fi spus că s-a întâmplat, dar colegul meu Gabi Dima nu a putut ajunge în zona destinată presei deoarece un repezentant al jandarmeriei a decis, de la sine putere, că reporterul Stiri Actuale nu are ce căuta în zonă.

Probabil că nu i-a convenit faptul că Gabi are o mică problemă de sănătate, dar în această situaţie avem de-a face cu o situaţie clară de discriminare pe criterii de sănătate.

Mai mult jandarmii zeloşi i-au zis reporterului nostru că intră „doar dacă vine de mână cu primarul”.

Mă întristează comportamentul reprezentanţilor Jandarmeriei şi sunt convinsă că vina nu este exclusiv a şefilor. Din păcate jandarmii nu au reuşit să treacă peste „complexul mineriadelor” şi au senzaţia că la orice eveniment public va ieşi un scandal.

Supăraţi că îşi petrec weekendul în ploaie şi vânt, „domnii” jandarmi s-au răzbunat pe primul care le-a ieşit în cale. Şi deranjaţi de problema de sănătate a colegului Dima, au decis că nu are cum să fie reporter dacă nu vorbeşte corect româneşte. Le transmit aici că Gabi Dima este reporterul unui ziar online, nu prezentator de emisiuni la CNN şi nu are nevoie de capacitatea de a vorbi corect, ca în dicţionare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro