Miercuri, 21 aprilie 2021 - 2:16:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Nesimţire – pamflet


13 martie 2013

Trustul ăla de nu şi-a plătit nici acum salariaţii încă funcţionează, cică! Sincer, mă şi amuză, îmi e şi scârbă, îmi vine şi să-i agăţ în cui, să îi bag şi la bulău, să-i şi târăsc în curu gol prin tot oraşu’. Au datorii cronice. Şi, din câte am înţeles, datoriile nu e singurili lor probleme..

         Toată lumea ştie.

         Şi?

         Ce dacă ştie toată lumea?

         De-aia nu mai plouă!

         Nesimţirea merge înainte. Ce contează contractele semnate? Ce contează munca prestată? Trăim în România... Merge orice! Adică nu merge aproape nimic! Merge doar uriaşa maşină a nesimţirii păturii conducătoare – mai mult veche decât nouă!

         Adică, frate, pe bune? Deci nu mai jucăm după reguli?

         Adică ne putem apuca să ne ardem ghioage în creieri la drumu’ mare, după cum ni se năzare?

         Dacă ăia sunt prea sărăcii şi n-au bani să plătească salariaţii, e creştineşte să îi crezi şi să îţi fie milă de stârvurili lor care n-a ştiut să să chiverniseşte. Dar mă tem că e prea nesimţiţi să plătească, că, de!, dacă merge fără, de ce să?! Ei nu pot şti decât de frica legii şi legea aia trebuia demult să-i bage la bulău pentru neplata datoriilor! Trebuia demult să fie executaţi silit, puşi pe butuci, închişi!

         Mă întreb ce făcea Drăgoşel ăla dacă printre angajaţii neplătiţi era şi vreun copil de recuperator sau de cămătar? Îşi amaneta şi ghiozdanu’ să sară cu banu’, aia cred că făcea!

         Cred că în ţara noastră nu mai funcţionează Onoarea, bunul simţ!

         Totul se câştigă cu pumnu-n masă, cu capu’ de pereţi...

         Mişto! Vă daţi seama ce învaţă ăştia mici? Ne mirăm de ce avem generaţii noi din ce în ce mai violente! De ce nu îi mai interesează şcoala! De ce nu mai respectă reguli!

         Băi, voi, ăştia, puternicii zilei! Faceţi, frate, ceva! Hai să jucăm după reguli, frate! Hai să trăim ca lumea! Hai să fim corecţi! Să reinstaurăm onoarea!

        Să poate treaba asta?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(367 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar iordache 0  

Mai Gelule, eu nu am vazut jurnalist mai slab ca tine. In primul rand este de vina Cristina Iancu care accepta sa scrii aberatiile astea. Cand Cristina era redactor-sef la Telegraful de Prahova, avea pretentii exagerate de la redactorii Telegrafului de Prahova. Acum, ca si-a facut un amarat de site ( cica de stiri) a angajat sau mai bine spus accepta toto felul de analfabeti precum Gelu Ionescu. Mai frate, tu citesti ceaa ce scrii? Voi aveti pretentii sa va citeasca cineva?

(15 martie 2013 10:42:19)

sageata
avatar cetitor +1  

Iordache, scrie si tu 3 randuri corecte, sub ce forma vrei tu, pamflet, editorial, etc si pune-le aici, la comentarii. Si mi se pare ca "siteul asta amarat" de stiri facute de analfabeti chiar te atrage si-l citesti cu mare interes, "fara a avea o pretentie". E suficient ca-ti suscita doar tie interesul.

(15 martie 2013 11:57:21)

 
avatar deea +3  

ft corect ce ai scris Gelu..din pacate printre tinerii care au lucrat acolo nu a fost niciunul fiu sau fiica de camatar,ci doar tineri normali care au muncit chiar si 12-13 ore pe zi, care s-au implicat in campanii pentru ajutorarea unor copii sarmani, tineri care si-au sacrificat weekendurile si care, in loc de apreciere, au primit doar jigniri..de salariu nici nu s-a pus problema...banii au ajuns la "dragoselu"- nenea ala de s-a laudat pana si in ultimul lui moment de "glorie" ca a asfaltat strazi si a curatat wc-uri, in loc sa-si recunoasca vina, si sa admita ca a manageriat cum nu se putea mai prost trustul.. de fapt poate ca si-a gasit si vocatia, fara sa isi dea seama: asta sper sa ajunga sa faca in viitor pentru cativa banuti: sa curete wc-uri!!

(13 martie 2013 12:20:54)


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro