Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:31:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Franţujii de la Cora din AFI Palace Ploiesti - infractori (încă) nedovediţi


12 octombrie 2015


In Ploiesti, conform planului de distrugere a Romaniei, evreii de la AFI au daramat o fabrica ("Flacara S.A. - poza de mai jos, preluata de pe site-ul http://www.adulmec.ro") pentru a construi un hypermarket. Planul idiot de diabolic le-a reusit. Au daramat o fabrica cu o traditie de peste 120 ani pentru a construi o mizerie de hypermarket in care ploiestenii sunt prostii Europei.
 


Despre idioţeniile evreilor de la AFI am mai relatat aici. Se pare totuşi că acest hypermarket blestemat ne forţează rabdarea.

Zilele trecute am fost la cumpărături în Cora - AFI Palace Ploiesti. Pofticios nevoie mare dupa o perioada de abstinenta culinara petrecuta in UK, am cumparat de la Cora - AFI Palace Ploiesti, icre de crap.

Am ajuns bucuros nevoie mare acasa, mi-am pus sotia sa-mi prepare icrele de crap si ... surpriza! Gustul icrelor de crap din Romania este infect, "de plastic". "Mai nevasta, nu mai sti sa prepari icre ? Ce au aceste icre de nu sunt comestibile ?"

Cu o foarte mare rabdare, sotia mea mi-a arata ce scrie pe cutiuţa de icre cumparata cu pretul de 60 lei/kg de la Cora - AFI Palace Ploiesti: "icre crap, sare (din belsug), agenti gelatifizanti, guma de guardia, etc ...". Am constatat cu uimire ca mi-am luat o super tzeapa cand am cumparat guma de guardia cu 60 lei/kg. Mare fraier pofticios ...

Mergand prin Europa, nicaieri nu mi s-a intamplat ca un brand international precum Cora sa-mi dea tzeapa. Billa, Lidl, etc, au marfa foarte calitativa in toate tarile U.E, asemanatoare calitativ si ca pret cu cea din Romania.

Dragi cititori, va intreb pe Dvs, cine mi-a dat tzeapa la icre? Franţujii de la Cora sau romanii care sunt manageri/sefi la Cora ?

Nu caut si nu astept raspunsuri, pentru mine un lucru este clar: Cora este o alimentara infecta intr-un hypermarket evreiesc infect. Abia astept sa va duceti d(..cului)e unde ati venit, cu tot cu managerii jego-magazinelor voastre!

Ma intreb retoric, OPC Prahova o exista? Habar nu am, au site, inseamna ca exista! (dar cert nu au oo)


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro