Vineri, 26 aprilie 2024 - 4:57:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Festivalului Folcloric „Prahova Iubeşte Basarabia” a ajuns la a treia ediţie


31 august 2017

Consiliul Judeţean Prahova şi Centrul Judeţean de Cultură Prahova organizează în perioada 1-3 septembrie 2017, la Ploieşti a III - a ediţie a Festivalului Folcloric „Prahova Iubeşte Basarabia”.

Dechiderea oficială a manifestării culturale are loc vineri, 1 septembrie, la ora 17.30, în Amfiteatrul Palatului Culturii, cu un spectacol susţinut de Fanfara „Prahova” şi Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti.

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 17:00, se va desfăşura parada portului popular pe traseul Piaţa Mihai Viteazul – Bulevardul Republicii – Palatul Culturii, cu participarea Fanfarei „Prahova” şi a ansamblurilor din Judeţul Prahova, Republica Moldova şi Cernăuţi (Ucraina) iar de la ora 17.30 va avea loc un spectacol folcloric desfăşurat în Amfiteatrul Palatului Culturii.

Duminică, 3 septembrie, de la ora 17.30, va avea loc un recital extraordinar susţinut de Nicolae Gribincea şi ansamblul folcloric „Plăieşii”.

Intrarea la spectacolele din cadrul festivalului este liberă, manifestările derulându-se în cadrul Programului Naţional „România 100”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro