Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:39:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tinerii vor partide care să promoveze competenţa, nu haimanalele!


5 ianuarie 2016
Ciprian DAFINESCU

Consider că România are nevoie de o politică de stânga, o politică unde cu toţii trebuie să urmărim dezvoltarea tării, nu obsesia unor interese personale. În opinia mea, un politician are obligaţia să prezinte un caracter altruist şi să facă politică pentru oameni, nu pentru un interes propriu. Vrei să îti faci adeziune la un partid politic pentru a-ţi face o carieră?

Atunci nu intra în programul politic. De ce? Pentru că la un moment dat o să primeze intresul personal. Când faci bine şi îti dai interesul, toate lucrurile bune vin de la sine.

De ce îmi place paradoxul lui Socrate "Ştiu că nu ştiu nimic"? Pentru că, dintotdeauna i-am preferat pe oamenii care işi pun întrebări. Cred că recunoaşterea şi conştientizarea faptului de a nu şti ceva, de a nu reuşi vreodată să le şti pe toate, reprezintă marca unui om dornic, cu adevărat să învete, să se perfecţioneze întreaga sa viaţă şi să nu se închisteze pe nişte certitudini pe cât de rigide, pe atât de artificiale sau conformiste.

Corupţia ucide am tot auzit în ultima perioadă şi din păcate este adevărat... corupţia distruge tot! Spulberă vise, taie elanul unor oameni pregătiţi şi compentenţi în detrimentul unora care folosesc arma nepotismului. Nu vă gândiţi să deveniţi ca ei, nu vă furaţi ţara! Ştiu că aţi aflat că aşa te îmbogăţeşti, dar nu asta e calea. Fiţi oneşti! Cu cât se fură mai mult, cu atât se va construi mai puţin şi România se degradează!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro