Marţi, 19 martie 2024 - 6:12:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Idealul unui perdant care sacrifică totul de dragul câştigului


23 ianuarie 2016

Unii susţin că au neînţelegeri sau neîmpliniri legate de diverse terţe persoane. Nu eşti cu ei, eşti împotriva lor. Fanatismul distructiv asociat cu un temperament coleric, duc la marginalizare şi la izolarea faţă de ceilalţi.

Nu le poţi impune oamenilor să te iubească. Iubeşte-i necondiţionat şi arată-le că meriţi să ţi se împărtăşească sentimentele. Crearea reciprocităţii ţine în mare parte de felul în care îţi împărtăşeşti gândurile şi planurile, faţă de cei alături de care vrei să construieşti.

Publicitatea, notorietatea şi credibilitatea, fluctuează pe parcursul vieţii publice. Dai o dumă şi nu te mai spală nicio apă, sau taci din gură şi-ţi pică o pleaşcă de noroc din cer.

Răutatea şi răzbunările nu-ţi aduc cinste, dar unii cred de cuviinţă că dacă nu le împărtăşeşti dorinţele, înseamnă că eşti împotriva lor şi se supără, te ameninţă şi te ponegresc. Arta şi calibrul câştigătorului sunt determinate de criterii neînţelese de frustraţi lacomi şi egoişti.

Aş vrea să spun că nu există determinare fără scop, dar mijloacele, moralitatea şi felul prin care se atinge obiectivul propus trebuie să reprezinte principalul factor după care ar trebui să ne ghidăm, atunci când acţionăm.

Influenţele externe, ne conduc de cele mai multe ori spre o cale greşită şi ne îndepărtează de ţintele propuse pe care ne-am dorit să le atingem.

Planurile făcute afectând integritatea altor persoane, duc la eşec.

Falsul formator de opinie creează degringoladă, fiind o dezinformare cruntă a opiniei publice, ceea ce duce la pierderea credibilităţii colective şi nu individuale. Acest lucru se întâmplă când imaginea unui ins este asociată strâns de cea a unui grup. De aceea răul trebuie tăiat de la rădăcină, nicidecum asumat, iar teoria romantică a pădurii cu uscăturile ei, să o lăsăm pe seama naturii. Oamenii, sufletişti, miloşi şi răutăcioşi, vin în casa ta, îi pui la masă, le dai să mănânce şi îţi... fură ideile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro