Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:13:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Salată verde cu piept de pui şi miere de albine


1 martie 2013

Ingrediente

 

piept de pui - 1,2 kg

salata verde - 700 g

workchester - 250 ml

miere de albine - 200 g

mustar - 200 g

ulei 250 - ml

apa minerala - 1 l

sare, piper, otet - dupa gust

porumb

gem de fructe de padure (preferential) - 200 g

 

Mod de preparare

 

Salata verde cu piept de pui este un aperitiv consistent si sanatos. Pieptul de pui se spala si se taie in bucati lungi de cca 5 cm si late de cca 1 cm. Salata verde se spala bine sub jet de apa rece. Se prepara un sos din miere de albine, mustar, gem de fructe de padure, care se freaca cu 200 ml de ulei adaugat treptat ca la maioneza. Se adauga sarea, piperul, 200 ml workchester, apa minerala,  si otetul. Pieptul de pui se frige in tigaie cu 50 ml ulei pana se rumeneste si se adauga 50 ml workchester, apoi sosul preparat si se continua tratamentul termic inca cca 5 minute. La final se adauga si boabele de porumb si se amesteca bine.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro