Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:59:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Romanes sokeres bahtalo, parodie şi politichie Greaua moştenire


3 martie 2016

"Greaua moştenire" sau "scârba fudulă" se poate distinge în ultimii patru ani ca o pată urâtă pe moaca ploieştenilor, printr-o neruşinată, sfidătoare notorie a bunului-simţ.

Caracterizată de tupeu şi nesimţire crasă face nazuri o injustă grasă. Epitetele de trădător sau turnător sunt blânde, pentru că năzdrăvană din fire, fiinţa cu pricina calcă peste oameni şi cum dracu se face în patru, aceasta obţine de fiecare dată ceea ce îşi propune.

Umblă unii prin cartier şi spun că pupincurista propriului interes, cândva era "dascăl". Nu! Nu dascăl la biserică! Ci aşa o descriu cunoştinţele ei mai vechi, pentru că mergea în urma altor persoane precum dascălu' în urma popii!

Ha, ha, ha! Haz de necaz... Pentru că dumele scârbavnicei sunt puerile şi nu mai ştie nici măcar să se scuze. Acum se bâlbâie sau aşa ni se pare, pentru că ea sfidează ruşinea lăsând la o parte prostia, prin jigodism şi lipsă de caracter.

Scria un nebun zilele trecute de oameni buni... Cine dracu mai crede în lume cu caracter, când vine o lichea şi îşi suflă mucii pe ploieşteni, trântindu-şi curul peste problemele lor.

Blesteme, voodoo, harachiri... delir şi prostie întruchipată, toate alcătuind o singură fiinţă. Una, care când se supără sau când nu-i iese pasenţa apelează la şantaj emoţional ameninţând că se aruncă de la etaj... pe scări de-a dura!

Să-şi tragă palme singură, dar să delireze cu blesteme şi acatiste pe la Ghighiu, parcă e prea mult! Să ne amintim totuşi că păcatul nu este pe placul celor sfinte.

Se aud nişte ciudăţenii, cum că ar fi vorba de ceva "fuşeraie" prin activităţile cotidiene ale ploşniţei frustrate, dar nu vrem să facă tensiune arterială cineva dacă se simte cu musca pe căciulă, aşa că nu detaliem şi nici nu suntem în măsură să o facem. Poate doar câte ceva... şcoală, grădiniţă, parc, vârstnici, biserică... Atât! "Profit" în formă pură sau cuvântul acela care începe cu Ş şi se termină în... pagă! Sau poate doar... bârfă...

Dar atunci când muşti mâna celui care te-a hrănit cum te numeşti?

 

Acest material este un pamflet şi vă rugăm să îl trataţi ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur şi simplu... întâmplătoare!

 

Semnat: Zorro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro